Невена је наводно, након бурне свађе са мајком, направила хаос у стану, а потом је попила неколико таблета за смирење, те неколико чаша алкохолног пића.

- Након развода од бившег мужа Срђана она није успела да се избори са чињеницом да више не живи лагодним начином живота на који је навикла поред њега. Често је говорила како се није овајдила након развода, те да алиментацијом коју добија од бившег супруга не може да покрије ни основне трошкове - каже извор близак некадашњој певачици за "Ало" и додаје:

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Ово није први пут да она на све могуће начине жели да се "релаксира" и заборави на све животне проблеме. Ипак, овог пута је јака комбинација лекова и недозвољених супстанци утицала на то да се њено стање знатно погорша. Када је њена мајка видела колико јој је лоше, одлучила је да позове Хитну помоћ - потврдио је извор.

Невена је под константним надзором лекара, а током јучерашњег дана добила је јаку терапију. Засад се осећа добро, а брине се за свог сина и упорно жели да се чује са њим.

Подсетимо, Невена је пре два дана око 21.30 уз пратњу полиције одвезена у горепоменуту болницу. Њен бивши супруг Срђан Аџемовић ухапшен је пре седам година на Звездари због нелегалног поседовања оружја, што је Невени тада тешко пало.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Тренутно живим од финансијске помоћи свог оца, јер од те алиментације коју добијам од бившег мужа тешко да бих могла да живим. Мој тата издржава и мене и Ивану (сестру Синди). Толико сам се добро удала и развела, да ми није оца, не знам шта бих радила - причала је 2018. године Невена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".