За разлику од своје јетрве Меган Маркл нема навику да у јавности говори о својим интимним бригама, а овог је пута одлучила да отвори срце и признала је шта ју је од 2011. године, када се удала за принца Вилијама, па до данас, највише тиштило.

Фото: Профимедиа

 

Кејт је тако у обиласку породиљског одељења нове болнице Royal Surrey County разговарала с новопеченим мајкама, те с њима поделила да јој је највише стреса током свих година откако је постала чланица краљевске породице задала одлука о томе како да назове своје троје деце.

Кејт је признала како су она и принц Вилијам били под огромним стресом због именовања њихових синова и једне ћерке, а Кејт је рекла да због тога ноћима није могла ни ока да склопи.

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, Кејт и Вилијам имају троје деце, принца Џорџа, који ће једног дана постати краљ, принцезу Шарлот и најмлађег принца Луиса.

"Разговарала је с породиљама о томе колико је тешко именовати децу и какву одговорност то носи. Много младих родитеља покушава да пронађе најбоље име за своје дете но није им увек лако, а Кејт је с њима у томе могла да се поистовети", рекао је доктор Стабс, који је био у смени када је Кејт обилазила болницу.

Фото: Профимедиа

 

"Рекла је како Вилијам и она једноставно нису могли да дају деци имена која им се само тако свиђају јер је цео свет чекао шта ће одабрати – а то је створило велики притисак", додао је доктор.

Иначе, Кејт је у британском народу позната и као "принцеза деце" јер је посебно задужена за многе фондације и хуманитарни рад посвећен деци, а зна се и како је сама одлична, пожртвовна мама. Недавно је током једног јавног догађаја одушевила својом интеракцијом с преслатком четворогодишњаком која је желела да јој да цвеће, а овом приликом посета болници је носила бебе других мајки, те их мотала у ћебенце.

(Стори.хр)

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Војна парада у Лондону у част јубилеја краљице Елизабете

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".