Војвоткиња од Кембриџа се пожалила на своје лоше здравље док је разговарала са војницима Комонвелта. Стручњаци сугеришу да би проблеми супруге принца Вилијама могли да оставе лоше последице на њу.

Британска краљевска породица и даље оплакује недавну смрт краљице Елизабете Друге и чини се да то озбиљно утиче на њихово здравље. Једна од особа која осећа последице недавних догађаја је Кејт Мидлтон.

Фото: Профимедиа

 

Осим што су се опростили од баке њеног супруга, војводе од Кембриџа су се преселили из Кенсингтона у Винџор, што је утицало и на здравље принцезе Кејт. Британска штампа преноси да се здравље супруге принца Вилијама погоршало, што је и сама морала да потврди. Кејт Мидлтон је признала да је због недавних догађаја пати од несанице.

Кејт Мидлтон се не жали на недостатак обавеза, па јој несаница може бити прави проблем.

Фото: Профимедиа

 

Поред тога, последице оваквог стања врло често укључују: промене расположења, смањење имунитета, као и проблеме са памћењем, фокусом и концентрацијом . Најбољи и уједно најједноставнији начини борбе против несанице су повећање физичке и когнитивне активности, елиминисање менталног стреса и избегавање сукоба.

(НајЖена)

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Војна парада у Лондону у част јубилеја краљице Елизабете

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".