Nakon što je pevačica Rada Manojlović objavila da je raskinula vezu s Harisom Berkovićem, isplivale su tvrdnje "opsednutog fana" da joj je navodno platio 10.000 evra da bi bio intiman s njom.

 

 

Reč je o učesniku rijalitija "Parovi" Dariju Šogoroviću, koji pevačicu prati na Instagramu, te često ide na njene nastupe i voli da se fotografiše s njom, što je očito zloupotrebio da joj sada kalja ugled.

 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sorogovicmusic

 

 

Како је написао, снимак је ставио на "лицитацију" на инстаграму, а потом објаснио да ће исти послати оном ко понуди највише новца! Поред свих гнусних ствари које је изнео на рачун Раде Манојловић, он је написао и како је певачица све време варала, сада већ бившег дечка Хариса Берковића, па чак и са њим, за шта такође тврди да има доказе. 

 

 

Певачица у почетку није реаговала, али је онда почела да се оглашава по друштвеним мрежама, и у свом стилу "покопала" Шогоровића, да би затим открила да је поднела тужбу. 

 

 

- Све све, ал’ да сам крш кад се скинем, е да га ј*бем, ту га претера. Ту се одао. Какав пацијент мајко мила, нисам скоро овакав случај имала. Има да попасе дисциплинску што би реко Шојиц (на суду наравно) - написала је Рада, али се ту није зауставила.

- Тужба бајо мој, па лај - додала је Рада.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".