Nakon što je pevačica Rada Manojlović objavila da je raskinula vezu s Harisom Berkovićem, isplivale su tvrdnje "opsednutog fana" da joj je navodno platio 10.000 evra da bi bio intiman s njom.

 

 

Reč je o učesniku rijalitija "Parovi" Dariju Šogoroviću, koji pevačicu prati na Instagramu, te često ide na njene nastupe i voli da se fotografiše s njom, što je očito zloupotrebio da joj sada kalja ugled.

 

Foto: Printskrin/Instagram/sorogovicmusic

 

 

Kako je napisao, snimak je stavio na "licitaciju" na instagramu, a potom objasnio da će isti poslati onom ko ponudi najviše novca! Pored svih gnusnih stvari koje je izneo na račun Rade Manojlović, on je napisao i kako je pevačica sve vreme varala, sada već bivšeg dečka Harisa Berkovića, pa čak i sa njim, za šta takođe tvrdi da ima dokaze. 

 

 

Pevačica u početku nije reagovala, ali je onda počela da se oglašava po društvenim mrežama, i u svom stilu "pokopala" Šogorovića, da bi zatim otkrila da je podnela tužbu. 

 

 

- Sve sve, al’ da sam krš kad se skinem, e da ga j*bem, tu ga pretera. Tu se odao. Kakav pacijent majko mila, nisam skoro ovakav slučaj imala. Ima da popase disciplinsku što bi reko Šojic (na sudu naravno) - napisala je Rada, ali se tu nije zaustavila.

- Tužba bajo moj, pa laj - dodala je Rada.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja pevačice Marije Mikić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".