"Никола Којо галантан при раскиду", писало се 2007. године, а поменути наслов односио се на вест да је бившој партнерки, после раскида, наводно оставио стан у коме су заједно живели.

Фото: В. Данилов

 

 

Народна изрека да се кашаљ и љубав не могу сакрити потврђена је и у случају популарног глумца, познатог по томе што ретко даје интервјуе, а још ређе прича о приватном животу.

Када се у јануару 2007. године на премијери филма "Црни Груја и камен мудрости" појавио са манекенком Александром Ђурић, за добро упућене то је уједно значило крај десетогодишње романсе са зубарком Олгом Поповић. 

Фото: Јутјуб принтскрин/RTV Pink Official

 

 

Иако су читаву деценију уживали у љубави, ни Олга ни Никола нису показивали жељу да се експонирају у медијима. Штавише, многи нису ни знали да је омиљени глумац, који је у млађим данима важио за миљеника женског дела публике, у озбиљној вези. 

Александра је преко ноћи променила његов живот. Тада тридесетосмогодишњи глумац заљубио се у дванаест година млађу лепотицу и већ после неколико месеци забављања одвео је пред олтар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Kurir

 

 

Причало се да је од познатих личности међу званицама на свадби била само Весна Тривалић, а свечани ручак организован је у Николином ресторану "Виолета, кућо стара", који је тих година био омиљено место за излазак. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".