Радосав Родић Роки, певач који се у јеку популарности дведесетих година изненада повукао са сцене, ових дана има великих разлога за славље. Његова наследница, репрезентативка Србије у каратеу Сара Родић, покорила је свет на шампионату у Чешкој.

- Ћера ми је постала светски првак у каратеу у категорији 58+. То значи 58+ килограма, пошто постоје категорији и по килограмима и по узрасту, а Сара је у тој најјачој конкуренцији као сениор успела да стави круну на својих шеснаест година тренирања у клубу „Канон“ из Раковице. Ту је почела да тренира са шест година и ето остварио јој се сан да се озваничи и крунише као светски првак. То ми је најважније тренутно - рекао је поносни тата за Гранд онлајн.

Роки је био изузетно популаран осамдесетих и деведесетих година. Засијао је на естрадном небу раме уз раме са великим звездама попут Маринка Роквића, Митра Мирића, Милоша Бојанића. Важио је за једног од најлепших наших певача и био велики миљеник жена. Његов чувени хит "Жена" и данас је изузетно популаран и незаобилазан на славиљима.

Упркос великој слави и популарности, деведесетих година је одлучио да се повуче са јавне сцене. Задовољство и оазу мира пронашао је у породичном дому на Авали.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Миле Китић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".