Глумица Марија Петронијевић годинама је крила идентитет свог партнера са којим има сина. Реч је о богатом хуманитарцу из Лознице Милинку Исаковићу (43), ИТ стручњаку.

И док је лепа глумица која се прославила улогом у домаћој хит серији „Село гори, а баба се чешља“ вешто избегавала да у јавности говори о приватном животу и открије било какав траг о свом изабранику, њен супруг је то учинио уместо ње и објавио њихову селфи фотографију на Инстаграму.

Фото: Инстаграм принтскрин/milinko.i

 

„Коначно заједничка фотографија, био је ред после толико година. Прелепи сте. Све најлепше вам желимо у животу, диван сте пар...“ само су неки од коментара који су се нашли испод Милинкове објаве.

Судећи по осмеху који је Марија упутила супругу на објављеној фотографији, у њиховом односу цветају руже, а како и не би, када је Исаковић јавности постао познат пре више од десет година када је у хуманитарној акцији „Милинко вам дарује“ путовао по Србији и оставио више стотина поклона на различитим локацијама у нади да ће их пронаћи они којима су најпотребнији.

Тада је овај хуманитарац наводио да је његова мисија заправо жеља да скрене пажњу на традиционалне и људске вредности које су у модерном добу заборављене.

- Једног дана сам се пробудио с идејом да сам добар човек који је урадио некаква добра дела, док већ следећег дана помислим да ћу горети у паклу јер претходног дана нисам Рому који проси на Бранковом мосту дао неки новац - рекао је он тада за "Ало".

- Све оно што човек чини током свог живота најчешће је последица унутрашње потребе и његово трагање за начином да оствари властиту срећу, задовољство или да постигне неки душевни мир. Желео сам да учиним нешто за себе и друге, и тако сам кренуо. На тај начин, кад успем да дарујем непознатом, сетим се предака, упознајем своју земљу - рекао Милинко.

О свом приватном животу, баш као и његова изабраница, у јавности али и на друштвеним мрежама никада није говорио. Фотографија с Маријом коју је недавно објавио заправо је прва и једина потврда да су заједно.

Подсетимо, Марија Петронијевић се у доба короне вратила у родну Пожегу, село Висибабе, узгаја стоку и обрађује земљу. Одлучила је да напусти јавну сцену, окрене се коренима и здравом начину живота.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Стижу долари"

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".