Radosav Rodić Roki, pevač koji se u jeku popularnosti dvedesetih godina iznenada povukao sa scene, ovih dana ima velikih razloga za slavlje. NJegova naslednica, reprezentativka Srbije u karateu Sara Rodić, pokorila je svet na šampionatu u Češkoj.

- Ćera mi je postala svetski prvak u karateu u kategoriji 58+. To znači 58+ kilograma, pošto postoje kategoriji i po kilogramima i po uzrastu, a Sara je u toj najjačoj konkurenciji kao senior uspela da stavi krunu na svojih šesnaest godina treniranja u klubu „Kanon“ iz Rakovice. Tu je počela da trenira sa šest godina i eto ostvario joj se san da se ozvaniči i kruniše kao svetski prvak. To mi je najvažnije trenutno - rekao je ponosni tata za Grand onlajn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sara.rodic

Roki je bio izuzetno popularan osamdesetih i devedesetih godina. Zasijao je na estradnom nebu rame uz rame sa velikim zvezdama poput Marinka Rokvića, Mitra Mirića, Miloša Bojanića. Važio je za jednog od najlepših naših pevača i bio veliki miljenik žena. NJegov čuveni hit "Žena" i danas je izuzetno popularan i nezaobilazan na slaviljima.

Uprkos velikoj slavi i popularnosti, devedesetih godina je odlučio da se povuče sa javne scene. Zadovoljstvo i oazu mira pronašao je u porodičnom domu na Avali.

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Mile Kitić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".