Милица не крије да се радује да заиста буде снајка, што потврђује када јавно говори о сјајном односу који негује са лидером СПС Ивицом Дачићем.

- Прихватили су ме као своје треће дете због чега сам пресрећна. Прво сам упознала Лукину маму и кликнуле смо на прву јер смо јако сличне, имамо исте ставове и мишљења, а после сам упознала и тату. Дивна су породица, нормални су, деца су васпитана, буквално свака им част. Андреа Лукина сестра је такође предивно дете, и дете за пример - рекла је Милица.

О званичној титули снајке још увек не би говорила и мада се баш њен будући свекар оженио јако млад, наследник Дачић изгледа нема исте планове.

- Још увек смо млади, не знам. Тренутно је само веза и све иде како треба али видећемо - додала је певачица.

За разлику од познатог тате и познате девојке, Лука Дачић није љубитељ медијске пажње, и углавном избегава јавно да говори што му лепша половина не замера.

- Слика се увек кад треба, испоштује све, али не жели да даје изјаве и то је океј. Углавном када су неки догађаји воли да ме довезе и а ми прави друштво чисто и то је то, а некад и оде кад ме одбаци - рекла је Јокићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

Милица је у емисији "Гранд магазин" открила и то како ословљава Ивицу Дачића и да ли је он као искусан говорник некада саветује како да наступа у јавности.

- Па чика Ивице (смех), а он мене Мици или Чице - рекла је певачица и додала:

- Не саветује јер види да сам океј, само ми је рекао да останем нормална и да не дозволим да ме слава понесе. И он је пуно направио у свом животу и стварно је нормалан човек.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".