Љубави долазе и пролазе, а једина жена која увек остаје у животу, и на друштвеним мрежама Милоша Биковића је његова мама. Од ње је наследио шарм и добар изглед, то је евидентно, а можда и смисао за хумор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Наиме, глумац се на Инстаграму једном приликом нашалио на сопствени рачун и признао како га је рођена мајка “спустила” када јој се похвалио великим успехом који је постигао филмом “Слуга”.

- Рекао сам мами да је филм зарадио више од две милијарде рубаља. Питала је колико је то људи. Одговорио сам седам и по милиона. А она: "И сви су они платили да тебе гледају…" Мама тролује озбиљно - написао је Биковић на српском и руском, и насмејао пратиоце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Осим симпатичних реакција на објаву, у коментарима су се могли прочитати и комплименти које је добила лепа мајка Милоша Биковића.

Она је, без сумње, најважнија особа у његовом животу. Недавно је за руски "Хелло" открио како су се сналазили у тешким временима, када су имали само једно друго.

Фото: Јадранка Илић

 

 

- Кад сам био дечак, често смо се селили, шест или седам пута. Живели смо у различитим деловима града, углавном на периферији јер је тамо изнајмљивање станова јефтиније. Понекад је успевала да нађе нешто ближе послу, радила је у школи, али када би се цена рентирања повећала, морали смо да тражимо нешто повољније. Када сам имао 15 година, уселили смо се у стан који смо добили од државе.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Фотографије са снимања филма "Тома"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".