Певачица Данијела Вранић 2006. године започела је своју праву каријеру за коју су сви предвиђали велики успех. Снимила је и како се тада причало најскупљи спот у Србији, али је најупамћени остао дует са Ацом Лукасом "Нико као ти".

Фото: Д. Миловановић

 

 

Дуго се шушкало да је була у вези с Лукасом, а они се нису оглашавали тим поводом све док певач у својој књизи није признао да су били заједно као и да ју је варао са Соњом коју ју је касније оженио и с њом добио ћерку.

Певачица из Ваљева харала је естрадом и градским локалима, причало се и да је била миљеница жестоких момака, а једном приликом је изјавила да је најбоља другарица Милорада Улемека Легије.

Провела је 24 сата на трежњењу када је ухапшена 2011. године због вожње у алкохолисаном стању, а тврдила је и да је омиљена певачица Новака Ђоковића.

Данијела је била и унука чувене Баба Ванге која ју је чувала када је била мала. Иако је стекла огромну славу, Данијела је само нестала из јавности, а писало се да тренутно живи у месту Коцељева код Шапца.

Међутим њена некадашња другарица из тог места је демантовала ове наводе.

Фото: Јутјуб принтскрин/DanijelaVranic

 

 

- Ни Данијела ни њена породица не живе овде. Некада су живели, али су тај стан продали. Она годинама није долазила овде, али су је сви јако волели. Колико ја знам, она сада живи у околини Ваљева, тамо је купила кућу и плац и бави се пољопривредом. И даље не жели да буде у медијима, па је тако ту кућу купила под другим именом и презименом, е сад, да ли је она сама променила идентитет или је неко други у њено име пазарио ту некретнину, нисам сигурна. У Ваљеву су јој родитељи и сестра, којој је забранила да ставља њене слике, тако да је нема ни на друштвеним мрежама. Мало је дотерала линију, али је са естрадом завршила за сва времена - испричала је Данијелина пријатељица за "Курир" и додала да је певачици много тешко пао разлаз са Ацом Лукасом:

- Лукас је био њена највећа љубав, много га је волела. Тешко је поднела када је он отпочео везу са Соњом. Тад је почела и да пије, онда се и угојила. То је баш утицало на њу. Мислим да га никада није преболела. Тада се улењила, онда је дошло и до оног скандала са полицијом. Све је то утицало на њу да преломи и да се повуче из јавности.

Фото: Јутјуб принтскрин/Emisija Premijera

 

 

И комшија из зграде где је некада живела породица Вранић потврдио је да они годинама нису долазили у Коцељеву, али открио и један догађај који до тада није био виђен у овом крају.

"Када јој се удавала сестра, Данијела је по њу у Коцељеву дошла у пратњи будућег зета, ни мање ни више него - хеликоптером. То се у нашем крају никада није видело. Све је било као на филму, годинама се о томе причало. Тада је жарила и палила естрадом, баш смо били поносни на њу", рекао је комшија.

Крајем децембра ове 2021. године један музичар објавио је фотографију са Данијелом како седе у једном ресторану у Србији. Оно што се може приметити јесте да се певачица није много променила.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".