Иако вредно наступа и доста зарађује, Исак Шабановић у Грандов студио дошао је управо чувеним "Фићом" што је многе изненадило.

- Већ видим наслов Исак нема посла, сад вози Фићу (смех) - нашалио се Исак и открио како је дошао на идеју да купи овај стари аутомобил.

- Знаш да сам у том ретро стилу и читав живот сам маштао да возим такав ауто. Прво сам хтео Бубу, али нисам нашао јер су абнормално скупе, али сам зато нашао Ферари црвени, сад му тепам Фића - открио је Исак за "Гранд", истакавши да је његов нови љубимац 76 годиште.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand News Tv Grand

 

Певач се осврнуо и на реакције људи на његово ново превозно средство.

- Па добро сад, не реагују само девојке, народ генерално супер реагује, још кад виде мене у њему, сви су као у фазону "Пази ко је вози", али га нисам купио због тога. Нисам хтео да се хвалим, то је нешто што волим. Пун сам стреса и свега, и више ме је страх да објавим да се сад као нешто похвалим, чисто да се не изјалови - искрен је Шабановић који је најавио да ће са новим љубимцем ускоро да уради и сет фотографија.

А како аутомобил стар више од четири деценије захтева посебну негу, пажњу, па и посете мајстору, не крије да је и сам почео да учи да мајсторише око аута. До душе, само на краће стазе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand News Tv Grand

 

- Нисам још научио, али сам научио ситнице типа кад се угаси знам шта му је, али увек имам резервне делове позади, тачније испред, јер је њој гепек напред. Тако да уколико стане, увек имам као то да очистим лампице, направим и возим - признаје певач који се за "Гранд" осврнуо и на цену овог класика који може да парира цени новијег аутомобила.

- Па да, али не баш као нови, али као бирани џип - с осмехом је истакао.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".