Певачица Биљана Јевтић је осамдесетих година важила за једну од најлепших младих уметница, а познато је да су за њом уздисали многи. Она и Аца имају сина, а о њиховој складној породици се никад није писало у негативном контексту.

 Биљана је једном приликом рекла како су за њу престали да постоје сви други мушкарци након што је упознала Ацу, а то се десило још на почетку њене каријере.

Фото: В. Данилов

 

- Чим сам почела каријеру 1983. године, упознала сам Александра и тада су за мене завршене све приче о фрајерима. Он их је све отерао и предухитрио - искрена је била она.

Један од тих који су били заљубљени у певачицу је и Саша Поповић, међутим, није успео да је освоји.

Фото: Петар Милошевић

 

- Док се нисам оженио Сузаном Јовановић, био сам лудо заљубљен у Биљану Јевтић. Каква је она риба била! Поред тога што је била добра певачица, била је и прелепа. Имала је велике, природне груди. То ми се увек допадало код ње. Сретао сам је на наступима и дружили смо се, али међу нама се никада ништа није десило. Е, онда ју је преотео Аца Илић, који се убрзо и оженио њоме. Претекао ме је. Не знам шта је видела на њему (смех) - открио је једном приликом Саша.


Сашу су иначе повезивали са многим познатим дамама, па је тако његов живот у периоду Слатког греха, био јако занимљив.

- Лепо је када је неко у неког заљубљен, али супруг је тај који је освојио моје срце - узвратила је Биљана на Сашине речи.

Фото: Н. Скендерија

 

- Јесте, он је мене видео на неком такмичењу и касније у Крагујевцу. Питао је моју пријатељицу Раду Тодоровић Бабић "ко је ова девојка?", а она му је рекла "ма бежи, шта се распитујеш". На то јој је он рекао "ја сам стара чекалица" - открила је Биљана.

(Hello)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".