Водитељка Сузана Манчић нерадо се сећа свог првог брака са бизнисменом Небојшом Кунићем, са којим је добила две ћерке, Наталију и Теодору.

Први муж Сузане Манчић био је члан некада врло популарног бенда “Седморица младих” , а након дугог пријатељства између њега и водитељке родила се љубав. Иако је некадашња “лото девојка” била многима неостварена жеља и многи су је просили, она је Небојши рекла “да” 1989. године. Пар се развео након осам година брака, али су добили највећу животну радост – две ћерке.


Сузана, која је тада била на врхунцу каријере, свој живот је преокренула да би се посветила породици, а како је Небојша почео да се бави приватним бизнисом, пратила га је по целом свету. Ипак, са извесном дозом ироније и шале, водтељка се сећа како је изгледала њена веридба.

–  Обично кажем: онаква девојка, онаква удавача, а запросила мужа коме је била трећа жена - рекла је она својевремено.

Након изненадног развода, Сузана се вратила са ћеркама у родни град и после дугог периода ћутања открила са каквим се проблемима сусрела током брака те и какве је последице имала. Наводно, Небојша ју је омаловажавао говорећи јој да није више лепа и млада, иако је тек била на прагу четрдесетих година, те је водитељка патила од депресије.

Фото: Петар Милошевић

 

Након патње, уследила је велика радост у Сузанином срцу, с обзиром на то да је у њен живот ушла нова љубав, Грк Симеон Оцомокос, са којим је после 18 година забављања стала пред олтар 2018. године.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".