Одрасла је у великом сиромаштву, немаштини, као мала била је сведок породичног насиља, оца над мајком, а све те ствари су на њу оставиле велики траг.

"Тата ми је сада покојни и он је био добар човек, али постоје ствари које су се десиле и које не могу да се избришу. Ја сам му све опростила. Он је волео да попије и био је у стању све што заради да даје деци која немају, да чашћава све могуће људе. Прорадила би му љубомора и имао је због тога проблеме са мојом мајком, она је највише страдала, добијала је батине. Било је више ситуација кад смо их брат и ја раздвајали, она данас има ожиљке по лицу од тог периода. Развела се због тога и ја је разумем, то не треба нико да преживљава. После тога отац одлази у иностранство да ради и ми се нисмо чули једно пет-шест година. Ја сам одрасла уз очуха Милана, којег много волим и који нас је гледао као своју децу. Ишао је у надницу да би мени зарадио за аутобуску месечну карту, да бих ишла у школу", рекла је Сека у емисији “Преживели” на К1.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Blic

 

Када је имала шест година избегли су из Зворника и преселили се у Бању Ковиљачу, где је уписала и школу.

"Јако смо тешко живели, били смо у избегличком смештају, после смо отишли да живимо у једној школској старој кући. Нисмо имали купатило, већ смо се купали код комшија. Дошли смо буквално у томе што смо обучени, без ичега", рекла је Сека Алексић и додала:

"Деца су била брутална према мени. Исмевали су ме због јекавице, због поцепане обуће, због тога што носим исту мајицу. Било је страшно сурово, плакала сам данима, али нисам желела ништа да кажем мајци, јер нисам желела да јој погоршавам већ јако тешку ситуацију. Посебно кад су сазнали да ми је мајка муслиманка, имала сам разна подметања. Гурали су ме, пљували, цепали ми мајицу, али то ми је помогло кроз живот. Захваљујем се свима што су били такви према мени, јер данас не бих била ово што јесам."

Фото: АТА имагес

 

Мајка није била за то да пева, а Сека је имала жарку жељу за тим. Једна ситуација је била јако непријатна, а уз то је донела и многе промене по том питању.

"Мама ми није дозвољавала да певам, бежала сам од куће, а очух ми је помагао да остварим своје снове. Почела сам да певам са 14 година и ишла кријући на журке, он ми је помагао да то сакријемо од маме. Међутим она је сазнала и само се појавила једном у клубу, а ја сам се скаменила кад сам је видела и испустила микрофон. Кад сам јој објаснила да је то мој сан и показала да сам само за то вече зарадила пет пута више него она у надници од јутра до мрака, мало је попустила. Од тога смо купили замрзивач, и тако је то кренуло", објаснила је Сека Алексић.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".