Pevačica Biljana Jevtić je osamdesetih godina važila za jednu od najlepših mladih umetnica, a poznato je da su za njom uzdisali mnogi. Ona i Aca imaju sina, a o njihovoj skladnoj porodici se nikad nije pisalo u negativnom kontekstu.

 Biljana je jednom prilikom rekla kako su za nju prestali da postoje svi drugi muškarci nakon što je upoznala Acu, a to se desilo još na početku njene karijere.

Foto: V. Danilov

 

- Čim sam počela karijeru 1983. godine, upoznala sam Aleksandra i tada su za mene završene sve priče o frajerima. On ih je sve oterao i preduhitrio - iskrena je bila ona.

Jedan od tih koji su bili zaljubljeni u pevačicu je i Saša Popović, međutim, nije uspeo da je osvoji.

Foto: Petar Milošević

 

- Dok se nisam oženio Suzanom Jovanović, bio sam ludo zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pevačica, bila je i prelepa. Imala je velike, prirodne grudi. To mi se uvek dopadalo kod nje. Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. E, onda ju je preoteo Aca Ilić, koji se ubrzo i oženio njome. Pretekao me je. Ne znam šta je videla na njemu (smeh) - otkrio je jednom prilikom Saša.


Sašu su inače povezivali sa mnogim poznatim damama, pa je tako njegov život u periodu Slatkog greha, bio jako zanimljiv.

- Lepo je kada je neko u nekog zaljubljen, ali suprug je taj koji je osvojio moje srce - uzvratila je Biljana na Sašine reči.

Foto: N. Skenderija

 

- Jeste, on je mene video na nekom takmičenju i kasnije u Kragujevcu. Pitao je moju prijateljicu Radu Todorović Babić "ko je ova devojka?", a ona mu je rekla "ma beži, šta se raspituješ". Na to joj je on rekao "ja sam stara čekalica" - otkrila je Biljana.

(Hello)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".