Власник "Пинка" Жељко Митровић објавио је снимак са сигурносних камера испред "Пинк" телевизије на којем се види како осуђивани силоватељ Игор Милошевић жели да уђе у просторије ове телевизије. 

Жељко Митровић је на свом Инстаграм профилу поделио овај снимак и објаснио шта се заиста догодило. 

Како истиче власник "Пинка", осуђивани силоватељ је самоиницијативно желео да да изјаву новинарима ове телевизијске куће, након чега је реаговало обезбеђење које га је у томе спречило. 

 

 

- Овај људски отпад од силоватеља се данас појавио испред Пинка, да како он каже, да изјаву новинарима! Како га нико није звао ушао је у категорију, на којој компанија Пинк примењује антитерористички протокол, због безбедости запослених и имовине! Упозорење да напусти посед је траје 10 секунди пре примене протокола! Изашао је са поседа за 6 секунди што је мени лично јако жао! Да је остао још 4 секунде, десио би се тамбурица фест! - написао је Жељко у опису овог снимка.

Подсетимо, недавно је у домаћој јавности одјекнула вест да је осуђивани силоватељ и преступник Игор Милошевић изашао из затвора након служења затворске казне у трајању од 15 година. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".