Vlasnik "Pinka" Željko Mitrović objavio je snimak sa sigurnosnih kamera ispred "Pink" televizije na kojem se vidi kako osuđivani silovatelj Igor Milošević želi da uđe u prostorije ove televizije. 

Željko Mitrović je na svom Instagram profilu podelio ovaj snimak i objasnio šta se zaista dogodilo. 

Kako ističe vlasnik "Pinka", osuđivani silovatelj je samoinicijativno želeo da da izjavu novinarima ove televizijske kuće, nakon čega je reagovalo obezbeđenje koje ga je u tome sprečilo. 

 

 

- Ovaj ljudski otpad od silovatelja se danas pojavio ispred Pinka, da kako on kaže, da izjavu novinarima! Kako ga niko nije zvao ušao je u kategoriju, na kojoj kompanija Pink primenjuje antiteroristički protokol, zbog bezbedosti zaposlenih i imovine! Upozorenje da napusti posed je traje 10 sekundi pre primene protokola! Izašao je sa poseda za 6 sekundi što je meni lično jako žao! Da je ostao još 4 sekunde, desio bi se tamburica fest! - napisao je Željko u opisu ovog snimka.

Podsetimo, nedavno je u domaćoj javnosti odjeknula vest da je osuđivani silovatelj i prestupnik Igor Milošević izašao iz zatvora nakon služenja zatvorske kazne u trajanju od 15 godina. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".