Миљана Кулић открива да ће најпре у Шимановцима ући њена мајка Марија, син Жељко и ујак Перица, а она ће им се придружити у новембру, и то са својим дечком Ненадом Мацановићем Бебицом.

Миљану ће у ријалитију дочекати отац њеног детета, Иван Маринковић, али му она неће дозволити да види сина.

- Жељко ће у октобру ући у "Задругу" с мојом мајком и ујаком, који ће га чувати и водити у вртић. Жељко ће свом биолошком оцу бити физички никад ближе, али неће имати никакав контакт! Ивану више никад нећу дати да види наше дете јер није заслужио, показао је да му није стало до сина. Жељко пати, стално пита зашто само он у вртићу нема оца. Говорим му да му је тата у Америци... Као што се људи који се роде без руку навикну на такав живот, навићи ће се и мој син.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana__kulic

 

Миљана се дотакла и Иванових провокација.

- Сигурно ће вербално покушати да ме малтретира, али не плашим се, појешћу га за доручак! Бебицу ће вероватно изазивати да се физички сукобе, али сам сигурна да му то неће успети. Тај човек је мртав за мене, тако да неће моћи да ме повреди.

Миљана се осврнула и на Маринковићеве реакције док је била у болници, као и на његове тврдње да никад нису били у вези.

- Човек који са мном има дете, а прича такве ствари, показује да је олош! Жељко нема оца, зар треба да остане и без мајке? Није ми било суђено да умрем. Није Иван те среће, џаба се надао!

Фото: Инстаграм принтскрин/milijana_official

 

- Наша веза је почела на телевизији. Били смо верени, дуго смо били заједно, а он сад може да измишља колико хоће!

- Иван је транспарентан олош, а Зола је прикривени, можда и опаснији!

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

Ријалити звезда проговорила је и о плановима са Бебицом.

- Ко се опече на млеко, и у јогурт дува! Зато још нисам спремна да се удам за Бебицу. Не смем да затрудним наредних годину и по због мог здравственог стања. То је довољно времена да будем сигурна да је Бебица заслужио да му родим дете, јер више нећу срљати непромишљено, рекла је Миљана и открила да ли Бебица виђа своје ћерке.

- Наравно! Не бих му дозволила да занемари рођену децу. Ја немам контакт с њима, јер су превише мале, али мислим да ће се једног дана и то променити. Он плаћа алиментацију, брине о тој деци.

БОНУС ВИДЕО:

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".