Водитељка Пинка Јована Јеремић на Инстаграм профилу одговорила је на прозивке, као и на провокације бивших колега. Атрактивна водитељка је одлучила да проговори о свему што зна, па је направила хаос на друштвеним мрежама.

Фото: Принтскрин Инстаграм/јеремицјована

 

 

Јовану је повредило то што су јој се колеге подсмевале, па је одлучила да им узврати жестоко. Снимак је покренуо лавину коментара на друштвеној мрежи, али водитељка је овог пута без длаке на језику проговорила о свему. 

- И, шта сад? Ја сам лепо рекла, не знам шта је спорно у томе - да ли сам лепо рекла да је боље да се ухватиш за далековод него за Јовану Јеремић... И они се опет хватају за мене! Па, људи, па сад ћете да видите, сад сте готови! Сад ће у наставцима да излазе делови! Па, како не схватате да то не радите због свог личног здравља, јер колико сам ја упорна и колико могу да се ћерам реторички, вербално... Не постоји неко ко може више од мене - почела је Јеремићева.

Фото: Принтскрин Инстаграм/јеремицјована

 

 

- Толико сам сурова, кад се натоврзам на неког ко је безобразан... Види, до краја идем! Сад сте готови! Дакле, боље да су се ухватили за далековод него за мене. И они опет тражу да се хватају, воле да их одрма струја и да више не знају где се налазе! Али, да вам кажем - ја мислим да се неки од њих хватају за тај далековод, јер нажалост немају за шта друго да се ухвате, него за далековод, онемоћали! То тако обично иде! Али, ја нисам онемоћала, сад ћу ја да нагазим, па ће да виде како ј*бе Јована Јеремић! Вербално!

БОНУС ВИДЕО:

Јовани Јеремић мајстори добацују на улици

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".