- Бака Прасе је заљубљен у мене. Он жели да буде са мном. Он је Петар Пан, дечак заробљен у телу мушкарца. Много је несигуран дечко у себе. Трпео је злостављење у школи, како сам чула, па је зато и радио девојчицама на интернету оно што је и сам трпео у школи - почела је излагање Јована.

- То је траума какву сам и ја прошла, али је важно истаћи да сам ја после психичког злостављања у школи постала добар човек, а он зао. То му не треба. Ја сам прерасла ту ситуацију тако што сам се остварила, а он није. Он жели да буде шоумен. Можда да му Жељко Митровић понуди неку емисију.

Фото: Јутјуб принтскриб/Baka Prase

 

- Ја њега не мрзим. Жалим га. Он је неснађен мушкарац ком желим да престане да мрзи жене. Мислим да је њега одбила нека жена у младости, па зато мрзи жене. Он се потајно "пали" на мене јер такви воле јаке жене које су им потребне да их подрже, али ја не могу да га подржим јер погрешно ради ствари - додала је Јеремићева.

- Он је напао Жељка чиме је показао да није мудар. Иде бициклом на Русију јер је Жељко институција. Повређује сам себе и зато ће трпети болан процес трансформације. Не можеш да нападаш Жељка који је толико тога направио и учинио толика добра дела. Могао је да се чује са њим и да на другачији начин изгладе односе, а овако је кренуо у утакмицу коју ће изгубити. Олупаће се много.

 

- Ја не мрзим Прасета. Он ми је чак и драг јер лупа глупости. Ипак, добиће тужбе. Видећу се са адвокатом у суботу. Све можеш да ми дираш осим образовања и начина на који сам успела. Ја никада нисам орално задовољавала било кога да бих имала емисију. Ја сам трпела санкције јер нисам хтела да будем љубавница политичару - истакла је водитељка.

- Ја сам моћна и доминантна јер нисам радила такве ствари. Чула сам да је Прасе био мањи од маковог зрна на данашњем саслушању, али не знам шта је истина. Време ће показати. Биће оно: "Терали сте лисицу, истерали сте вука". Чула сам и да ће се наћи и повезаност Баке Прасета са менаџером Бубе Корелија и Џале Брата који је диловао дрогу по школама. Не знам шта је ту истина, али биће много нових ствари.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".