Водитељка је наводно била та која је ставила тачку на однос са сином чувеног гинеколога Николе Санковића, али је наводно одмах нашла новог партнера, кога крије као змија ноге и још не жели да га прикаже у јавности.

- Јована је скоро оставила Ненада. То више није било то. Није могао да је прати и да се носи са свим оним што њен посао носи. Она је била та која је иницирала раскид. Свако је кренуо својим путем, али су остали у пријатељским односима. Ипак, Јована није дуго самовала, па је убрзо нашла новог удварача. Још су на почетку, али јој у свему одговара и супер се слажу. После тешког периода због претњи које је добијала на друштвеним мрежама и стреса који јој је све то проузроковало, нови дечко јој је пружио подршку и нашао јој се при руци. У питању је добростојећи и згодан мушкарац. Баш иде уз Јовану и њен темперамент - испричао је извор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

Јована је рекла да не жели да коментарише ове информације, али и да она није жена која вара, али зна шта жели у свом животу.

- Не желим да коментаришем свој љубавни живот. Време ће показати да ли смо Ненад и ја једно за друго и да ли ћемо опстати. Битно је у сваком моменту да смо искрени једно према другом. Ја нисам жена која вара, али сам жена која зна шта жели у свом животу - поручила је Јована.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".