Међу њима су претежно славни холивудски глумци.


Славне даме често су на мети коментара због свог физичког изгледа, те им се стално на терет стављају естетске корекције. Док једне признају шта су све урадиле на себи, друге пак оштро негирају тврдећи да је мајка природа заслужна за њихов изглед.

Међутим, у последње време припадници јачег пола такође су почели да се коментаришу. Многи холивудски глумци отворено причају о захватима којима су се подвргли, док се други не оглашавају. У наставку текста налази се списак оних за које се тврди да су се подвргли естетским корекцијама.

Еминем

Фото: Профимедиа

 

Славни репер ускоро пуни 50 година, док његово лице изгледа доста млађе. То је покренуло низ спеклулација да је радио естетске корекције, односно фејс лифтинг који је заслужан за његово затегнуто лице.

Том Круз

Фото: Профимедиа

 

Глумац је у последње време драстично променио свој изглед, након чега му је фаца поприлично изобличена. Убрзо се и он нашао на мети критика и закључака да је радио ботокс. Познато је и да је имао неколико интервенција на носу. Међутим, глумац је демантовао да се подвргава естетским операцијама, те открио да је маска од птичијег измета заслужна за његов изглед. Иначе глумац има 59 година.

Зак Ефрон

Фото: Профимедиа

 

Млади глумац наводно је убризгао велику количину ботокса и филера након чега му је до изражаја дошла вилична кост.

Фото: Профимедиа

 

Тамошњи медији наводе да је филерима допуно усне, јагодице и вилицу, те да је оперисао нос. Међутим, глумац је истакао да је имао повреду, након незгодног пада који је наводно одговоран за изобличен изглед његовог лица.

Бред Пит

Фото: Профимедиа

 

Тиха патња многих жена и синоним пожељног мукарца такође је имао корекције. Наиме, глумац је само оперисао уши како му не би "штрчале".

Силвестер Сталоне

Фото: Профимедиа

 

Славни глумац већ 10 година уназад често посећује естетске хирурге како би се подмладио. Један је од ретких који то не крије, те је једном приликом признао да је постао завистан од естетских операција. Он је истакао да је имао жељу да заустави процес старења. Међутим, многи тврде да је претерао, док је његова фаца очигледно у лошем стању.

Роберт Патинсон

Фото: Профимедиа

 

Глумац је наводно оперисао нос, пре него што је добио улогу вампира у "Сумрак саги".

Ештон Кучер

Фото: Профимедиа

 

Глумац је оперисао нос чак два пута, док амерички медији преносе да је прву операцију имао док је био у средњој школи док је друга уследила након што је почео да се бави глумом. Поклекао је и популарном тренду "jawline", односно истицања виличне кости.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".