Славна Бразилка и њен партнер, филмски продуцент Андре Ламерс, сина Сајана су добили 29. августа ове године.

Лима је у ту част на Инстаграм профилу објавила фотографију ока бебе не би ли дочарала сву симболику имена које су му дали. А синоћ је на овој друштвеној мрежи, као и на Фејсбуку, објавила заједничку фотографију са дететом уз поруку: "Дотакао си моје срце. Мама те воли, Сајане."

Фото: Принтскрин/Инстаграм/adrianalima

 

Предивна фотографија и нежне речи препуне емоција једна су од најлепших призора који је објављен на друштвеним профилима Адриане Лиме, уз слике ње и њених ћерки Сијене и Валентине, које је добила у браку са бившим супругом српским прослављеним кошакашем Марком Јарићем.

Што се тиче симболике имена бебе, она је следећа:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)


"Сајан (Cyan) је боја између зелене и плаве на видљивом спектру светлости. Сајан је боја вода Бора Боре и Малдива, места на нашој породичној листи. Сајан је сада наша омиљена боја… боја очију нашег дечака. Добро дошао у наш свет, Сајане Лима Лемарс", написала је Лима раније овог месеца на Инстаграму, уз прву фотографију сина који носи презиме оба родитеља.

Заносна Адриана Лима је у фебаруару ове године на ТикТоку објавила да чека треће дете, а онда је убрзо открила и пол детета.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".