Ретки су они који уживају у пеглању, због тога је све популарнија куповина одеће која не мора да се пегла.

Ипак, једна Аустралијанка нашла је савршен начин да има одећу коју воли и која мора да се пегла, а да је исправи и без пеглања.

Фото: Профимедиа

 

Аустралијска тиктокерка Мила Шантел је позната на овој мрежи као неко ко има решење за сваки проблем у домаћинству. На њеном профили наићи ћете на прегршт трикова који су једноставни и делотворни.

Дакле, да бисте исправили ствари без пегле, потребно је да припремите посебну мешавину од два састојка. Помешајте једну чашу воде и једну супену кашику балсама за косу, а затим сипајте смесу у боцу са распршивачем. Затим, прсните течност на изгужвану одећу и загладите је длановима. Изненадићете се колико брзо ће одећа попримити изглед свеже испеглане.

Фото: Тикток принтскрин

 

Постоји још један трик који Шантел предлаже. За њега вам је потребно више састојака, али не морате ништа сами да пеглате. У две шоље воде додајте једну кашику белог сирћета да омекша тканину и једну кашику регенератора да "опусти" влакна. Порскајте одећу, па је окачите на вешалицу и оставите да се осуши. Шантел гарантује да ће за десет минута све неравнине и набори нестати.

БОНУС ВИДЕО:

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".