Откако је почела да се приказује, серија „У клинчу“ убира само симпатије публике, једнако млађе и старије. Један од главних глумаца и нових младих нада нашег глумишта, Ђорђе Мишина који у серији тумачи лик Филипа, данас је у емисији „Кец на једанаест“ открио да је тек сада доживео да га на улици препознају и да му добацују.

 

 

- И улоге које сам имао раније биле су значајне и видљиве, али некако тек сада, јер је ова серија толико гледана и имам једну од главних улога, први пут доживљавам да је на улици сваки поглед упрт или у мене, или у мог колегу или колегиницу с којима сам у том моменту. Пре неки дан сам био у „Ушћу“ и заличило ми је то на то на холивудске приче о којима слушамо и читамо. Ишао сам до девојке, а у једном моменту пет или шест девојака вриштало је и говорило ми: Филипе, Филипе... – казао је млади глумац с осмехом.  

Серија има 30 епизода, а Ђорђе је открио како се ухватио у коштац са својим ликом који због проблема које стално изазива многе гледаоце - нервира. 

 

 

- Става сам да никада од свог лика не треба правити споменик. Сваки има позитивне и негативне стране, али сваки лик верује да је он главни у својој животној причи и о себи мисли све најбоље. Иза свих нас стоји егоцентризам али сви покушавамо да га сакријемо, и много смо свеснији својих врлина него својих мана. Радећи на лику Филипа, а имали смо дуге припреме које су трајале два до три месеца, фокусирао сам се много на њега. Тај момак стварно прави велике грешке, а у свакој је епизоди. Јако је иритантан, јасно ми је, али највећи изазов је да људима буде јасно зашто ради то што ради, јер зашто би неко гледао некога ко их само нервира? За мене је био изазов да га одиграм тако да прави проблеме али да га људи воле. Радили смо то заједно: продукција, режија и сви ми, и видећемо да ли ће до краја испасти како смо се надали – казао је Мишина. 

Фото: В. Данилов

 

Са Михајлом Веруовићем сам постао другар

Мишина је истакао да пре снимања серије није имао никакве предрасуде о томе што ће Војаж играти једну од главних улога. 

- Иначе немам никакве предрасуде, јер свако има свој пут. Па на Западу су све звезде мултимедијалне, погледајте Џастина Тимберлејка. Михајло је оправдао свој пут и од тренутка када сам га упознао, пре проба, због начина на који је ушао у просторију и поздравио се са нама, схватио сам колико је скроман и добар. Постали смо јако добри другари. Путовали смо овог лета заједно у Сарајево, у Тиват... Ја га нисам упознао као Војажа, као музичку звезду, него као Михајла. Добар је и заслужио је да буде ту где јесте – пун је хвале млади глумац за свог колегу из серије.

- Има природност и не „прља“ је глумачким знањем. Некада глумци траже компликованија решења, то нам је професионална деформација, а Михајло размишља инстинктивно и ради му интуиција. 

Већина екипе се дружи

Ђорђе Мишина каже да се готово сви из млађе глумачке екипе друже, а он многе зна и са Академије. 

 - Сви ми млади се дружимо. Ивану Зечевић знам још са академије. Анита је тренирала бокс јако дуго, а студирали смо заједно у класи две године па је онда прешла у другу класу. Били смо најбољи другари. Упознам је на акробатици, треба да радимо склекове и она прилази и каже: Е, ај ти бројиш мени, ја бројим теби. Хоћеш да ти седнем на леђа? А онда каже: Ај сад ти мени. Врло је динамична и експлозивна, надарена глумица. Има ту луду енергију на коју се „хваташ“. 

 

 

Азбука нашег живота

Мишина је данас гледаоцима телевизије К1 открио и то да ће се ускоро снимати и друга сезона серије „Азбука нашег живота“.

- Док сам чекао да уђем у студио добио сам епизоде за другу сезону. Крећемо ускоро да снимамо, ове јесени, и много се радујем. Мало сам успео да прочитам и видим да је јако узбудљиво. Снимао сам ту серију 2020. и сада ми је потребно мало времена да се вратим у то, да видим ко је Лука. Једва чекам! У свакој улози имам жељу да гледаоцима нешто поручим, да их нечему научим. Да та улога нешто значи и да једни другима будемо огледало. Уживам у раду и у послу којим се бавим.

Галерија: Мућке серија

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".