Више извора је потврдило за "Peopple" да звезда „Титаника” (47) и супермодел проводе време „упознавајући се“ у Њујорку.

Један инсајдер истакао је да се Дикаприо и Хадид још „не забављају“. Други је рекао да звезда „Вука са Волстрита“ „дефинитивно јури“ самохрану мајку.

– Виђени су како се друже са групама људи – рекао је трећи извор за Peopple. Додао је да је прошло „само неколико недеља“ откако су Дикаприо и његова најновија бивша, Камила Мороне, раскинули.

 Page Six је у понедељак разговарао са засебним извором. Он је приметио да је неколико Дикапријевих блиских пријатеља примећено на Хадидиној забави поводом лансирања одеће у  Le Chaletu u L’Avenu у Саксу прошле недеље. Међутим, извор није могао да потврди да ли је тамо била и сама звезда „Не гледај горе“.

Представници Дикаприја и Хадид нису одмах били доступни за коментар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)


У међувремену, други извори су недавно рекли за Us Weekly да звезда „Inception“ заиста „бацила поглед“ на Хадид. Међутим, рекли су да су њих двоје само „пријатељи“. Кажу да плавокоса лепотица „не жели да буде романтична са њим у овом тренутку“.

Фото: Профимедиа

 

Гласине о надолазећој романси између Дикаприја и Хадид изненадиле су друштвене мреже с обзиром на то да се Дикаприо забављао само са женама до 25. године. Хадид је прешла ту прекретницу пре две године.

– Једноставно не верујем у гласине о Леу Дикаприју и Ђиђи Хадид само зато што она има више од 25 година – написала је једна особа на Твитеру.

Други је написао: „Чекај, Леонардо Дикаприо сада жели да излази са Ђиђи Хадид? Да ли он зна да јој је 27?“

Дикаприо и Мороне су се растали током лета непосредно након што је она напунила 25 година. Међутим, званичан разлог за раскид још увек није објављен у јавности. Звезда „Великог Гетсбија“ и аргентински модел излазили су четири године.

Фото: Профимедиа

 

Хадидова најновија веза високог профила била је са певачем Зејном Маликом, са којим има двогодишњу ћерку по имену Khai.

БОНУС ВИДЕО: