Otkako je počela da se prikazuje, serija „U klinču“ ubira samo simpatije publike, jednako mlađe i starije. Jedan od glavnih glumaca i novih mladih nada našeg glumišta, Đorđe Mišina koji u seriji tumači lik Filipa, danas je u emisiji „Kec na jedanaest“ otkrio da je tek sada doživeo da ga na ulici prepoznaju i da mu dobacuju.

 

 

- I uloge koje sam imao ranije bile su značajne i vidljive, ali nekako tek sada, jer je ova serija toliko gledana i imam jednu od glavnih uloga, prvi put doživljavam da je na ulici svaki pogled uprt ili u mene, ili u mog kolegu ili koleginicu s kojima sam u tom momentu. Pre neki dan sam bio u „Ušću“ i zaličilo mi je to na to na holivudske priče o kojima slušamo i čitamo. Išao sam do devojke, a u jednom momentu pet ili šest devojaka vrištalo je i govorilo mi: Filipe, Filipe... – kazao je mladi glumac s osmehom.  

Serija ima 30 epizoda, a Đorđe je otkrio kako se uhvatio u koštac sa svojim likom koji zbog problema koje stalno izaziva mnoge gledaoce - nervira. 

 

 

- Stava sam da nikada od svog lika ne treba praviti spomenik. Svaki ima pozitivne i negativne strane, ali svaki lik veruje da je on glavni u svojoj životnoj priči i o sebi misli sve najbolje. Iza svih nas stoji egocentrizam ali svi pokušavamo da ga sakrijemo, i mnogo smo svesniji svojih vrlina nego svojih mana. Radeći na liku Filipa, a imali smo duge pripreme koje su trajale dva do tri meseca, fokusirao sam se mnogo na njega. Taj momak stvarno pravi velike greške, a u svakoj je epizodi. Jako je iritantan, jasno mi je, ali najveći izazov je da ljudima bude jasno zašto radi to što radi, jer zašto bi neko gledao nekoga ko ih samo nervira? Za mene je bio izazov da ga odigram tako da pravi probleme ali da ga ljudi vole. Radili smo to zajedno: produkcija, režija i svi mi, i videćemo da li će do kraja ispasti kako smo se nadali – kazao je Mišina. 

Foto: V. Danilov

 

Sa Mihajlom Veruovićem sam postao drugar

Mišina je istakao da pre snimanja serije nije imao nikakve predrasude o tome što će Vojaž igrati jednu od glavnih uloga. 

- Inače nemam nikakve predrasude, jer svako ima svoj put. Pa na Zapadu su sve zvezde multimedijalne, pogledajte DŽastina Timberlejka. Mihajlo je opravdao svoj put i od trenutka kada sam ga upoznao, pre proba, zbog načina na koji je ušao u prostoriju i pozdravio se sa nama, shvatio sam koliko je skroman i dobar. Postali smo jako dobri drugari. Putovali smo ovog leta zajedno u Sarajevo, u Tivat... Ja ga nisam upoznao kao Vojaža, kao muzičku zvezdu, nego kao Mihajla. Dobar je i zaslužio je da bude tu gde jeste – pun je hvale mladi glumac za svog kolegu iz serije.

- Ima prirodnost i ne „prlja“ je glumačkim znanjem. Nekada glumci traže komplikovanija rešenja, to nam je profesionalna deformacija, a Mihajlo razmišlja instinktivno i radi mu intuicija. 

Većina ekipe se druži

Đorđe Mišina kaže da se gotovo svi iz mlađe glumačke ekipe druže, a on mnoge zna i sa Akademije. 

 - Svi mi mladi se družimo. Ivanu Zečević znam još sa akademije. Anita je trenirala boks jako dugo, a studirali smo zajedno u klasi dve godine pa je onda prešla u drugu klasu. Bili smo najbolji drugari. Upoznam je na akrobatici, treba da radimo sklekove i ona prilazi i kaže: E, aj ti brojiš meni, ja brojim tebi. Hoćeš da ti sednem na leđa? A onda kaže: Aj sad ti meni. Vrlo je dinamična i eksplozivna, nadarena glumica. Ima tu ludu energiju na koju se „hvataš“. 

 

 

Azbuka našeg života

Mišina je danas gledaocima televizije K1 otkrio i to da će se uskoro snimati i druga sezona serije „Azbuka našeg života“.

- Dok sam čekao da uđem u studio dobio sam epizode za drugu sezonu. Krećemo uskoro da snimamo, ove jeseni, i mnogo se radujem. Malo sam uspeo da pročitam i vidim da je jako uzbudljivo. Snimao sam tu seriju 2020. i sada mi je potrebno malo vremena da se vratim u to, da vidim ko je Luka. Jedva čekam! U svakoj ulozi imam želju da gledaocima nešto poručim, da ih nečemu naučim. Da ta uloga nešto znači i da jedni drugima budemo ogledalo. Uživam u radu i u poslu kojim se bavim.

Galerija: Mućke serija

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".