Мада се у медијима спекулисало да можда неће ући у ријалити вечерас, због инцидента који се одиграо у једном аква парку у Сурчину, када је дошло до његовог физичког обрачуна са једним мушкарцем.

Ипак, он је спреман да уђе у Имагинаријум и забавља гледаоце током наредних месеци. Голубовић је открио шта му се догађало протеклих дана, али најавио и шта гледаоци могу да очекују од њега у "Задрузи".

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/ А. Станковић

 

- Да одам, један уникатан мотор је довежен и урађен само за ово вече. Чуо сам се са сином и ћерком. Био сам код Иване и мале Вере. Обезбедио сам и једно и другог, поклони, новац. Сина сам послао на Палма де Мајорку да ужива са девојком и тата иде да се бори даље - истакао је Кристијан, па проговорио о порођају његове изабранице Кристине Спалевић.

- Термин Кристинин је 6.1., а мој син је рођен на тај датум, на Бадњи дан. Она тражи могућност да пребаци термин за један дан и да га роди на Божић и да му да име Кристијан, што значи хришћанин. И да дода само Константин, што смо се договорили да му дода. Ја сам Александар Кристијан, па да буде два К, Константин Кристијан ће се звати наш син. Видећете уживо порођај, ићи ћу. Свадба ће бити овде или напољу и томе ћете да присуствујете. Све у року од месец, два или три. Ја сам двапут већ прошао, да гледам порођај, уживао сам. Не волим кад ми се жена мучи, моје жене су царице и оне иду на царски рез, нема мучења - истакао је Голубовић.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".