Ријалити учесник, Кристијан Голубовић вечерас треба да уђе у ''Задругу 6'', али у медијима је почело да се спекулише да се то можда неће десити јер се појавила вест да је наводно тукао мушкарца у аква парку у Сурчину данас око 17 часова. Кристијан се огласио и открио своју верзију догађаја.

Кристина Спалевић је признала да не зна о чему се ради, те и да је код шминкера и да се припрема пред улазак у Шимановце:

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

- Ја сам код шминкера, спремам се вечерас и баш ми је тешко. Не знам шта се десило, први пут чујем - морате Кристијана да питате - била је изненађена Кристина која још није сазнала за инцидент.

Потом се огласио и Кристијан. 

- Ја више нисам у том аквапарку, али сам у близини, на Новом Београду сам. Звали су ме, сада ћу ићи да видим шта је човек испричао. Све је почело када сам изгубио кера и дошао сам у аквапарк тај и замолио их да врате камере. Човек је почео да виче и ја сам само ставио руку исред себе да ме не би ударио, а он је после почео да прича како сам му ударио шамар. Ево сада се враћам тамо да видим шта је испричао.

Голубовић се нада уласку у ријалити, ако се испитивање у вези случаја не одужи. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".