Он је потписао уговор за улазак у шесту сезону ријалитија "Задруга", док ће га трудна вереница чекати код куће. Ипак, сада је откривено да ће у октобру и она ући у Белу кућу како би пред камерама изговорили судбоносно "да".

Фото: Инстаграм принтскрин/kristina_spalevic

 

 

- Венчаћемо се у "Задрузи". Направићемо велико весеље у ријалитију и сви ће то моћи да гледају на телевизији. Позваћу на венчање око 150 људи. Причао сам са продукцијом и рекли су ми да је то у реду. Биће лудо и незаборавно - рекао је Кристијан Голубовић и додао:

- Изабрали смо прстење, купљено је и само чека да га ставимо једно другом на руку. Шије се специјална венчаница за Кристину. У "Задругу" ће на дан венчања ући и наши кумови, јер се сигурно нећу окумити са неким из ријалитија. Ја тамо немам пријатеље, они су технички само моје колеге. У ријалитију је генерално скуп идиота и нико од њих не може да буде мој кум - наводи Голубовић.Кристина и он су првобитно планирали да свадбу направе за његов рођендан, 30. новембра, али су је померили за почетак октобра.

- Прво смо хтели да правимо свадбу на дан мог рођења, али Кристина хоће лепо да изгледа, а 30. новембра ће већ бити у осмом месецу. Стало јој је да буде згодна и заносна када се будем оженио њом, па сам одлучио да јој испуним ту жељу.

Фото: АТА имагес

 

 

Голубовић је објаснио због чега су одлучили да се венчању док је он у ријалитију.

- Ниједно моје дете није било ванбрачно. Лазаревом мајком сам се оженио, са Верином мајком Иваном венчао сам се у цркви и сада сам одлучио да се оженим и Кристином. Добићемо сина! Зваће се Кристијан Константин. Кристина је желела да се зове Кристијан, а ја сам само додао ово Константин. Термин јој је 6. јануара. Баш на тај дан се пре 27 година родио и мој први син Лазар.

Кристијан каже да је његова будућа супруга желела трудна да уђе у ријалити "Задруга", али је одустала.

- Тешко јој је што се растајемо, али ја мислим да је боље да не буде у ријалитију. Једини начин да мене дисквалификују јесте да она уђе. Када би је неко увредио, напао, ја бих га убио, а то не желим - поручује Кристијан.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

Први плес Ање Мит на венчању

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".