Mada se u medijima spekulisalo da možda neće ući u rijaliti večeras, zbog incidenta koji se odigrao u jednom akva parku u Surčinu, kada je došlo do njegovog fizičkog obračuna sa jednim muškarcem.

Ipak, on je spreman da uđe u Imaginarijum i zabavlja gledaoce tokom narednih meseci. Golubović je otkrio šta mu se događalo proteklih dana, ali najavio i šta gledaoci mogu da očekuju od njega u "Zadruzi".

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official/ A. Stanković

 

- Da odam, jedan unikatan motor je dovežen i urađen samo za ovo veče. Čuo sam se sa sinom i ćerkom. Bio sam kod Ivane i male Vere. Obezbedio sam i jedno i drugog, pokloni, novac. Sina sam poslao na Palma de Majorku da uživa sa devojkom i tata ide da se bori dalje - istakao je Kristijan, pa progovorio o porođaju njegove izabranice Kristine Spalević.

- Termin Kristinin je 6.1., a moj sin je rođen na taj datum, na Badnji dan. Ona traži mogućnost da prebaci termin za jedan dan i da ga rodi na Božić i da mu da ime Kristijan, što znači hrišćanin. I da doda samo Konstantin, što smo se dogovorili da mu doda. Ja sam Aleksandar Kristijan, pa da bude dva K, Konstantin Kristijan će se zvati naš sin. Videćete uživo porođaj, ići ću. Svadba će biti ovde ili napolju i tome ćete da prisustvujete. Sve u roku od mesec, dva ili tri. Ja sam dvaput već prošao, da gledam porođaj, uživao sam. Ne volim kad mi se žena muči, moje žene su carice i one idu na carski rez, nema mučenja - istakao je Golubović.

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".