Представник телевизијске куће ''Пинк'' Жељко Митровић рекао је да учеснике и публику чекају новитети у шестој сезони ријалитија. 

- Оно што ја очекујем, јесте то да гледаоци буду веома задовољни са пре свега новинама које ћемо у овој сезони имати у значајним количинама. Дошли смо до некаквих сазнања, применили смо их и направили смо крупне промене. Крупне промене се пре свега односе на интерактивност и веће учествовање гледалаца. Проширили смо цео пројекат и грађевински, па и кућу у којој задругари спавају, тако да ће у том новом делу куће заправо спавати вођа, који ће контролисати укућане, неће више бити издвојени и спавати у хотелу. Оно што је битно, вођа ће давати пет задатака недељно, од којих ће Велики шеф бирати само два задатка у недељи, а три ће бирати гледаоци. Да ли ће снимати позоришну представу или ће снимати епизоду интерактивне серије, то ћемо видети, то зависи од гледалаца, али ће они давати задругарима шта да раде! Смањујемо мало ингиренције и надлежности Великог шефа, а дајемо их више гледаоцима, просто ово и јесте програм који постојки због њих - прича Митровић.

Фото: АТА имагес

 

Како је испричао, од десет предвиђених, односно понуђених нових кандидата, гледаоци ће бирати једног од десет који ће улазити једном месечно, тако да је и то једна велика новина.

- Имаћемо и неких измена око њиховог шопинга, све је око нас поскупело, па мораће и њихова радња. Више неће добијати 2.000, 3.000 и 4.000 динара недељно, већ ће добијати 3.000, 4.000 и 5.000 динара недељно. Тако да ћемо се трудити да у укупном садрају много више укључимо гледаоце, јер као што сам рекао, овај програм постоји због њих и била би штета да не буду носиоци главних одлука - закључује Жељко Митровић за телевизију Пинк.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Оља Карлеуша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

s".