Важи за једног од најзгоднијих турских глумаца Џан Јаман, чији шарм је оборио са ногу многе жене широм света, био је гост 79. Филмског фестивала у Венецији. Као и увек, био је савршено стилизован, а његова појава је задивила све присутне.

Фото: Профимедиа

 

Џејсон Момоа, како су га светски медији прозвали, дошао је у друштву италијанске глумице Франческе Килеми, која је поред њега блистала.

Фото: Профимедиа

 

Код Џана је, дефинитиво, најдоминантнији његов став, тако да одабир гардеробе готово увек пада у други план. Овога пута се одлучио са класику. Црну комбинацију је зачинио плавим сакоом, док је своју дугу косу везао.

Фото: Профимедиа

 

Овим једноставим, а опет ефектним стајлингом је потврдио водећу позицију на листи најпривлачнијих мушкараца са светске јавне сцене.

Фото: Профимедиа

 

Са овим мишљењем се слажу и припаднице лепшег пола у Србији, које су пре око годину дана преплавиле Кнез Михаилову улицу у центру престонице, где се Јаман појавио због пословне сарадње са једним модним брендом. Свака је желела да се фотографише са њим, поприча, добије аутограм, а глумац им је стрпљиво излазио у сусрет, што их је додатно одушевило.


Како се вама свидело ово Џаново издање?

ФОТО ГАЛЕРИЈА:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".