Током 60-их и 70-их година понела је и титулу најатрактивнијег модела свих времена, а 5. септембра ће напунити 82 године.

Фото: Профимедиа

 

Велчову је магазин "Empire" 1995. уврстио у 100 најсексепилнијих звезда у историји филма, док јој је часопис  "Playboy" доделио треће место на листи 100 најсекси дама 20. века. Ни читаоци магазина "Men’s Health" нису остали имуни на њену лепоту, те су је 2012. године изгласали за другу најлепшу жену свих времена.

Фото: Профимедиа

 

Она је у својим мемоарима "Raquel: Beyond the Cleavage" истакла да је старење један велики изазов, посебно за њу која је увек била под светлима рефлектора.

Фото: Профимедиа

 

"Сви можемо да се сложимо да је старење изазов, али верујте ми - још је теже за неког ко је секс симбол који бледи. Погледајте ме. Добро се држим, али то захтева напор, сваки дан радим јогу сат и по времена. Али, заиста, људи, која је сврха почети да лажеш о својим годинама? Ја представљам лепоту, идеализован изглед жене и оне прате моје савете и начин исхране и вежбања", написала је у књизи Ракел.

Фото: Профимедиа

 

Иначе, ретко се појављује у јавности и свој приватни живот држи иза затворених врата. Последњи пут су је фотографи усликали када је радила маникир на Беверли Хилсу, преносе страни медији.

Фото: Профимедиа

 

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".