Važi za jednog od najzgodnijih turskih glumaca DŽan Jaman, čiji šarm je oborio sa nogu mnoge žene širom sveta, bio je gost 79. Filmskog festivala u Veneciji. Kao i uvek, bio je savršeno stilizovan, a njegova pojava je zadivila sve prisutne.

Foto: Profimedia

 

DŽejson Momoa, kako su ga svetski mediji prozvali, došao je u društvu italijanske glumice Frančeske Kilemi, koja je pored njega blistala.

Foto: Profimedia

 

Kod DŽana je, definitivo, najdominantniji njegov stav, tako da odabir garderobe gotovo uvek pada u drugi plan. Ovoga puta se odlučio sa klasiku. Crnu kombinaciju je začinio plavim sakoom, dok je svoju dugu kosu vezao.

Foto: Profimedia

 

Ovim jednostavim, a opet efektnim stajlingom je potvrdio vodeću poziciju na listi najprivlačnijih muškaraca sa svetske javne scene.

Foto: Profimedia

 

Sa ovim mišljenjem se slažu i pripadnice lepšeg pola u Srbiji, koje su pre oko godinu dana preplavile Knez Mihailovu ulicu u centru prestonice, gde se Jaman pojavio zbog poslovne saradnje sa jednim modnim brendom. Svaka je želela da se fotografiše sa njim, popriča, dobije autogram, a glumac im je strpljivo izlazio u susret, što ih je dodatno oduševilo.


Kako se vama svidelo ovo DŽanovo izdanje?

FOTO GALERIJA:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".