Сценариста и продуцент ове саге, Звонимир Шимунец, рођени Лесковчанин, инспирацију је пронашао управо у родном граду и миту на ком је одрастао – да ће будућност донети могућност да се приближи висинама које су постигли велики и сјајни Лесковчани.


- Слобода Мићаловић, Виктор Савић, Немања Оливерић, Теодора Ристовски сви су сјајни... Посебно бих истакао Радована Вујовића и његову бриљантну улогу, која није ни мало лака. Мислим да ће постати један од омиљених негативаца у српској кинематографији... зашто, видећете - открива сценариста.

 

Иначе, Радован важи за једног од наших најлепших глумаца, а ако погледате фотографије са братом Предрагом многи ће рећи да баш личе.


"Предивни сте. Баш личите. Супер сте", само су неки од коментара који се могу прочитати испод његових фотографија са братом.



Иначе, познато је да је Радован пет година био у вези са колегицом Ањом Алач. Упознали су се у позоришту, а ако је веровати домаћим медијима, неко време су живели заједно. Раскинули су 2015. године, али о разлозима тог чина нису желели јавно да говоре.

 

Фото: В. Данилов

 

Од 2017. до 2020. године био је у вези са глумицом Миленом Радуловић. Своје пратиоце на друштвеним мрежама с времена на време су одушевљавали фотографијама са путовања.

Фото: Н.Фифић

 

Ипак, половином 2020. године објављено је да више нису у вези, али да су остали у добрим односима. Премда пар није желео да говори о томе јавно, а таблоиди су писали да је разлог за раскид раздвојеност, јер млада глумица много времена проводи у Русији где снима филмове.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".