Марија је наочиглед бројних посетилаца једне кафане у центру Београда размењивала нежности са Растком са којим је недавно започела везу.

Иако су се трудили да своју везу јавно не експонирају, водитељка и глумац су се у последње време мало опустили, па су тако у петак увече виђени у заједничком друштву у једној београдској кафани у центру града, где су се наочиглед свих љубили и грлили, не обазирајући се на то да ли ће их неко видети и усликати заједно.

- Марија и Растко су нови љубавни пар. Види се да су баш заљубљени и да уживају заједно. Крајем ове недеље били су заједно у једној кафани у центру града. Били су баш у одличном расположењу, цело вече су се грлили и љубили. На истом месту се са њима нашао и Иван Гавриловић који је забављао госте. У једном тренутку Растко и Иван су се заједно дохватили микрофона, а глумац је више пута пољубио водитељку пред целом кафаном, што њој очигледно није сметало - каже извор.

Марија је везу потврдила на Инстаграму и то фотографијом са изабраником. 

Фото: В. Данилов

 

Подсетимо, водитељка Слагалице се након више од деценије брака развела од Милана Миловановића, са којим је има троје деце.

Маријин нови партнер Растко крајем деведесетих забављао пуне три године са певачицом Јелленом и да су важили за веома складан и повучен пар. Иако у последње време није много присутан у јавности, својевремено су га називали "београдским Кијану Ривсом". Глумио је у многим филмовима, бавио се и певањем, а био је и редован посетилац престоничких клубова и учесник у тадашњем ноћном животу.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".