Шармантни глумац Петар Бенчина има ту срећу да му каријера напрадује из дана у дан. Вредним радом и трудом успео је да постигне завидан успех, а и у приватном животу му је све потаман.


Петар је оженио нашу лепу глумицу Тамару Драгичевић, с којом има двоје деце. Ипак, оно што о њему ретко ко зна јесте да он има и брата и две сестре близнакиње, које су праве лепотице.

Фото: Н. Скендерија

 

Петра сви добро знамо, млади глумац је дипломирао глуму 2008. године на Факултету драмских уметности, члан је Београдског драмског позоришта од 2010. године.

Добитник је награде Београдског драмског позоришта за вишегодишњи допринос БДП-у у позоришном животу Србије “Татјана Лукјанова” 2012. године. Глумац се бавио и синхронизацијом анимираних и играних филмова и серија на српски језик.
 

Његов старији брат Игор такође се бавио глумом, а ту су и прелепе близнакиње Нада и Ана. Као породица врло су привржени једни другима, па су увек ту када је потребно, и у добру и у злу.

Недавно је Петрова сестра Нада стала на луди камен са дугогодишњим момком, спортистом Драженом Лубурићем. Том приликом цела породица се окупила на слављу, а сви су се сложили у једном, Петрова млађа сестра је права лепотица.

Његова друга сестра Ана не воли да се експонира у јавности. Она обожава рад са децом, држи часове плеса у својој плесној школи, а поред балета, заљубљеник је пчелараство, камповање, планинарење и екстремни спортове.

Нада недавно дипломирала на Факултету организационих наука, воли животиње, посебно коње, а једно време је живела у Русији, где се преселила због тадашњег момка, а садашњег супруга Дражена.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Фотографије са снимања филма ''Тома''

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".