Scenarista i producent ove sage, Zvonimir Šimunec, rođeni Leskovčanin, inspiraciju je pronašao upravo u rodnom gradu i mitu na kom je odrastao – da će budućnost doneti mogućnost da se približi visinama koje su postigli veliki i sjajni Leskovčani.


- Sloboda Mićalović, Viktor Savić, Nemanja Oliverić, Teodora Ristovski svi su sjajni... Posebno bih istakao Radovana Vujovića i njegovu briljantnu ulogu, koja nije ni malo laka. Mislim da će postati jedan od omiljenih negativaca u srpskoj kinematografiji... zašto, videćete - otkriva scenarista.

 

Inače, Radovan važi za jednog od naših najlepših glumaca, a ako pogledate fotografije sa bratom Predragom mnogi će reći da baš liče.


"Predivni ste. Baš ličite. Super ste", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod njegovih fotografija sa bratom.



Inače, poznato je da je Radovan pet godina bio u vezi sa kolegicom Anjom Alač. Upoznali su se u pozorištu, a ako je verovati domaćim medijima, neko vreme su živeli zajedno. Raskinuli su 2015. godine, ali o razlozima tog čina nisu želeli javno da govore.

 

Foto: V. Danilov

 

Od 2017. do 2020. godine bio je u vezi sa glumicom Milenom Radulović. Svoje pratioce na društvenim mrežama s vremena na vreme su oduševljavali fotografijama sa putovanja.

Foto: N.Fifić

 

Ipak, polovinom 2020. godine objavljeno je da više nisu u vezi, ali da su ostali u dobrim odnosima. Premda par nije želeo da govori o tome javno, a tabloidi su pisali da je razlog za raskid razdvojenost, jer mlada glumica mnogo vremena provodi u Rusiji gde snima filmove.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".