Са 22 године и 160 килограма одлучила се да своју срећу искуси и покаже читавом свету и да упркос килограмима докаже да јој самопоуздања не мањка.

Она сада каже да није била свесна свог изгледа док се није суочила са суровим и искреним коментарима стручног жирија.

"Марија ми је рекла да уколико не смршам, лако ће ме избацити и певачица која и за 70 одсто лошије пева, али пристојније изгледа. И од тада креће да се дешава све што се десило", започиње своју емотивну исповест млада Подгоричанка.

Кристиња каже да је само мислила како ће изаћи на улицу и шта ће људи причати када се емитује емисија.

"Мислила сам само шта ћу кад дођем у Црну Гору, јер сам и раније слушала како су ме оговарали и говорили да ништа нећу урадити, да никад нећу смршати. И онда сам се одлучила да не излазим из куће", признаје Крстиња.

За сваки вид зависности, како је своје стање и окарактерисала, често је нека стресна ситуација окидач, а тако је било и у њеном случају.

"Била сам много везана за мајку, сви су оцу говорили да то неће изађе на добро. Рецимо, ако је она болесна ја не излазим напоље да се играм са децом, седим поред мајке и држим је за руку. Када се упокојила, мој спас и утеха била је храна и тако је све отишло у недоглед", каже она и додаје да је касније било питање да ли ће бити здрава или уништена.

Да нема случајности, Крстиња описује и сусрет са човеком који јој је указао да може операцијом да побољша здравље и физички изглед.

"Многи људи су ми прилазили и говорили како су смршали. Све сам пробала, разне дијете, режиме исхране. А приступ тог човека је био другачији и рекао ми је Иди и спаси се. Тако је и било", изјавила је певачица која се касније подвргла операцији желуца.

(Курир)