Драган Стојковић Босанац сукобио се са фолк звездом Светланом Цецом Ражнатовић већ у првој емисији "Звезде гранда" када је рекао да је она само популарна певачица, за разлику од Марије Шерифовић која је певачина.

Сада се појавила фотографија настала 1989. године на почетку Цецине каријере, са концерта у Бечу, која доказује да је он иза ње свирао од самог почетка њене каријере.

Наиме, Виолета Вики Миљковић га је у последњој емисији назвала "Цециним позадинцем" а готово ником није било јасно зашто је певачица то изјавила. Дан након поменуте емисије, на Твитеру, појавила се слика на којој се јасно види Цеца која пева док иза ње Босанац свира хармонику.

" Цеца пева, позадинац Босанац свира", стоји у опису слике коју је поделила једна Цецина фан страница. Недуго након објављивања фотографије уследили су коментари "Био би шоу да им Саша пусти ову фотку у емисији".

https://twitter.com/PressCeca/status/1445353435113590790?s=20

Сукоб на релацији Цеца - Босанац почео је када је хармоникаш изјавио да је Цеца само популарна певачица и да би са њом имао шта да ради и чему да је научи када би јој био ментор. Ни Цеца њему није остала дужна рекавши му да он већ три деценије спава и да ће због ауторског сна у који је пао ускоро почети и да хрче.

(Телеграф)