- Управо сам завршила своје саслушање у тужилаштву. Осумњичени младић који је 96 годиште из Апатина је признао кривицу коју је у првом исказу негирао. У међувремену је, ипак, одлучио да склопи споразум о признавању кривице и преузео је целокупну одговорност на себе - каже Јована.

Према незваничним сазнањима, човек који јој је претио добио је казну од шест месци кућног затвора и забрану приласка водитељки.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Задовољна сам одлуком тужилаштва јер ова казна мора да буде за наук сваком ко помисли да прети новинару који је на неки начин службено лице јер ради за интерес и у служби народа. Нисам тражила имовинско-правни захтев против њега у оквиру кривичног поступка, а нећу му тражити ни накнаду штете за претрпљену бол у парничном поступку. Новац тако стечен ми није потребан мени је само важно да истерам случај до краја да докажем да ја никакве претње нисам измислила, нити сам самој себи слала са непостојеће картице како су поједине старлете тврдиле. Лагале су што је судским путем сад и потврђено - поручује она алудирајући на Мају Маринковић.

Подсетимо, њој су стигле претеће поруке на мобилни телефон са непознатог броја да јој прете људи Вељка Беливука како би заштитили старлету Мају Маринковић са којом је она била у клинчу, позивајући се на то да је број дала Тамара Ђурић.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".