Док сви нагађају због чега је чланица жирија "Звезда Гранда" изгубила контролу, саговорник који је добро упућен у овај случај тврди да је узрок инцидента била - љубомора.

- До сукоба је дошло због класичне љубоморе. Марија је била са пријатељицом и партнерком у свом аутомобилу. Све је било у реду до тренутка када је партнерка признала превару. Тада је Шерифовићева полудела. Изгубила је контролу, зауставила је возило да не би направила саобраћајну несрећу и почела да хистерише - прича извор.

Фото: АТА имагес

 

Према његовим речима, пре инцидента, Марија, њена партнерка и другарице су биле у проводу.

- Супер су се провеле. Биле су веселе, ништа није указивало да ће се овако завршити. Међутим, разговор који је почео у колима је довео до озбиљног проблема између њих две. Певачица је доживела напад, закочила, излетела из кола, а све остало се види на снимку - каже извор.

Фото: АТА имагес/Принтскрин Инстаграм/serifovic

 

Управо се на видеу који је кружио друштвеним мрежама видело како Марија урла. Док је изговарала масне псовке, приближавала се колима и ударила песницом о иста. Изнервирана Марија онда је ушла у аутомобил и викала толико гласно да се чуло чак и у згради изнад које је паркирана.

- Одговори ми - вриштала је Марија, док ју је та пријатељица све време смиривала.

Иако се мрежама шире разне теорије завере о чему је заправо реч, Марија је описала ову ситуацију.

- Иако никога не треба да се тиче, примила сам једну приватно лошу информацију. Једино коме треба да се извиним јесте мом аутомобилу и уколико сам некога пробудила - рекла је певачица.

Марија Шерифовић је након овог инцидента на концерту у Зрењанину носила завој на руци.

Иако је певачица покушала да се оправда да се повредила када је помагала мајци Верици Шерифовић, истина је да је због удараца у кола, што се разоткрило тек након неколико дана захваљујући снимку који је завршио на друштвеним мрежама.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".