Певачица Марија Шерифовић нашла се у центру скандала када се на друштвеним мрежама појавио њен шокантни снимак на ком псује и удара рукама у свој аутомобил.

 

 

Читава драма догодила се насред улице, док је девојка која је била са њом у друштву покушавала да је смири. Међутим, Марија је урлала, а то су чуле и комшије, док је један од станара снимио читав инцидент.

Како преноси "Курир" огласиле су се и комшије које су присуствовале инциденту.

- Шокирани смо сазнањем да се Марија тако понашала на улици, с обзиром да до сада никада није правила скандале. Чули смо да је неко од станара снимио тај видео, али ми заиста нисмо чули ту буку и галаму - рекла је једна комшиница.

- Вратио сам се из града и чуо како неко урла, али нажалост нисам изашао да видим шта се догађа - испричао је младић.

Једна старија госпођа истакла је да је шокирана певачициним понашањем и додала да је то недопустиво.

- Ако се тако понаша на улици, па шта онда ради у четири зида? Јако је псовала, такве ружне речи никако нисам очекивала од ње, страшне псовке... Нека девојка јесте ишла за њом, али она није марила, нисам све видела. Марија заиста је кратких живаца, али овај снимак који је сада у јавности је у најмању руку скандалозан и треба да се стиди - додала је она.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Марија Шерифовић огласила се за медије када је скандалозни видео снимак угледао светлост дана.

- Иако никога не треба да се тиче, примила сам једну приватно лошу информацију. Једино коме треба да се извиним јесте мом аутомобилу и уколико сам некога пробудила - рекла је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".