- Зашто увек будем у форми када прође лето? - написала је глумица уз објаву.

Атрактивна плавуша показала је у минијатурном бикинију своје затегнуто тело, посебно стомак, а затим и груди. "Каква жена!", "Једноставно си секси', "Вау", "Како ти то полази за руком", "Увек богиња", писали су јој пратиоци у коментарима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Глумица се недавно фотографисала и у топлесу поред базена, а реакције су такође биле врло позитивне.

Она се пре 30 година прославила улогогом фаталне заводнице Кетрин Трамел у еротском трилеру "Ниске страсти". И дан данас многи причају о сцени у којој премешта ногу са ноге пред и открива да не носи доњи веш пред полицајцима који се зноје.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

- Имала сам 32 године када сам добила улогу КетринТрамел. Било је то поприлично касно с обзиром на године које сам тада имала. Но, од тренутка када сам прочитала сценарио, знала сам да сам управо ја права особа за ту улогу.

- Био је то интелектуално сложен део и осећала сам се као да стварно разумем улогу. Кетрин ме подсетила на неке ликове које је Орсон Велс играо у прошлости. Овако компликоване главне улоге као што је мени била Кетрин, једноставно се не додељују тако често женским ликовима - рекла је она својевремено.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тање Бошковић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".