Dok svi nagađaju zbog čega je članica žirija "Zvezda Granda" izgubila kontrolu, sagovornik koji je dobro upućen u ovaj slučaj tvrdi da je uzrok incidenta bila - ljubomora.

- Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila sa prijateljicom i partnerkom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerka priznala prevaru. Tada je Šerifovićeva poludela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila saobraćajnu nesreću i počela da histeriše - priča izvor.

Foto: ATA images

 

Prema njegovim rečima, pre incidenta, Marija, njena partnerka i drugarice su bile u provodu.

- Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u kolima je doveo do ozbiljnog problema između njih dve. Pevačica je doživela napad, zakočila, izletela iz kola, a sve ostalo se vidi na snimku - kaže izvor.

Foto: ATA images/Printskrin Instagram/serifovic

 

Upravo se na videu koji je kružio društvenim mrežama videlo kako Marija urla. Dok je izgovarala masne psovke, približavala se kolima i udarila pesnicom o ista. Iznervirana Marija onda je ušla u automobil i vikala toliko glasno da se čulo čak i u zgradi iznad koje je parkirana.

- Odgovori mi - vrištala je Marija, dok ju je ta prijateljica sve vreme smirivala.

Iako se mrežama šire razne teorije zavere o čemu je zapravo reč, Marija je opisala ovu situaciju.

- Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila - rekla je pevačica.

Marija Šerifović je nakon ovog incidenta na koncertu u Zrenjaninu nosila zavoj na ruci.

Iako je pevačica pokušala da se opravda da se povredila kada je pomagala majci Verici Šerifović, istina je da je zbog udaraca u kola, što se razotkrilo tek nakon nekoliko dana zahvaljujući snimku koji je završio na društvenim mrežama.

(Kurir)

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Jasna Milenković Jami

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".