Ђорђе Ђоковић, најмлађи брат Новака Ђоковића, запросио је девојку Сашку Веселинов са којом је годину дана у вези.

Ђорђе је извео девојку Сашку у шетњу, а док су уживали у погледу на Калемегдану, није ни слутила шта јој се спрема. Он је организовао људе који ће снимити и овековечити овај тренутак, а онда је са леђа загрлио Сашку. И док је она уживала у погледу на Нови Београд, Ђорђе је клекнуо пред њу и извадио прстен.

 

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! 💍😍❤️🎉🎉🎉 Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You - Bruno Mars

 

Одушевљена и збуњена Сашка је рекла "да" и пала будућем супругу у загрљај.

Подсетимо, Сашка је недавно отворено причала о животу, упознавању с Ђорђем, те признала да су узели нови стан и из њеног се преселили у нови.

- То је врло интересантно пошто ми од првог дана незванично живимо заједно. Ја сам живела у центру у изнајмљеном стану и од првог дана је некако он био ту код мене. После двадесетак дана забављања отишли смо заједно на море и тамо смо били једно две недеље. Када смо се вратили, дошао је код мене и рекао: "Не могу више да преносим те ствари", пошто он узме неку торбу, напуни стварима за неколико дана, донесе код мене, након тога мења и тако.

Фото: Инстаграм принтскрин/saskaveselinov

 

 

- Онда је само рекао: "Волео бих да нам једна дестинација буде дом, да се након путовања враћамо у исту кућу." И тако смо и отпочели заједнички живот и стварно је прелеп осећај - признала је Сашка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".