Певач је отворио врата свог луксузног дома у Баошићима и открио колико је средстава уложио у реновирање.

- Потрудио сам се да баш буде као да је нова. Све сам урадио што се могло урадити и сад добијам пуно коплимената, чак други говоре да је најлепша кућа у општини Херцег Нови - започиње причу домаћин који је вилу на мору претворио у луксузне апартмане које издаје. Због невероватног изгледа који је осмишљен по пројекту младог архитекте из Дервенте, многи кажу да је и налепша, али и најлуксузнија кућа у Боко Которском заливу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Online

 

- Па добро, могло је то до далеко већег савршенства, али урадио сам најбоље што може и мислим да на овом подручју нема луксузније. Све је ново, све је лепо и функционално, апартмани су двокреветни, трокреветни, четворокреветни и шестокреветни - објашњава певач.

У медијима се нагађало да је певач уложио чак пола милиона евра у реновирање, али он каже да то није истина.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Online

 

- Ау! Не морам да смањујем, нити преувеличавам, јер сам цео живот био искрен и немам разлога да не будем ни сада. Ми смо стварно уложили 150.000 евра у све. Урађено је све изнова, једино је остала конструкција зидова. Имао сам срећу да сам то радио пре лудила од цена, тако да сам уштедео сигурно 40 посто. Купио сам цео шлепер плочица, целу столарију, једино су ситнице и споредни материјали купљени накнадно - прича Милош који је и сам засукао рукаве и обављао већину мајсторских радова. Баш због тога нашао се на мети осуда и сурових коментара да не жели да плати мајсторе, а он тврди да нико боље не познаје радове на његовој кући од њега самог.

- Да, то је посебно. Толико сам радио да ни сам нисам свестан да сам издржао, да су ме кондиција и здравље послужили. Комшије су ме подржаве и говориле 'Свака част да у тим годинама идем на скелу као мачка'. Хвала Богу да имам здравље и кондицију да могу много да урадим сам. Неки људи, не могу да кажем злобници, су ми постављали провокативна питања као зашто ја то радим сам, зашто не отворим врећу... Сви знају да немам врећу пара и да све што сам сам зарадио уложио сам у некретнине и кружио сам са тим. Ја сам им дао једноставан одговор, ја ћу да одрешим кесу, само ми доведите мајсторе који знају све и керамику, и зидање и све и ја ћу их плаћати у доларима, еврима, у злату у чему год хоће. Онда су мало спласнули и рекли да нема таквих мајстора. Са једним физичким радником сам све ово урадио, једино сам ангажовао екипу за купатила и подове. И то сам могао да урадим, али би трајало - објашнава Бојанић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Online

 

Овог лета његови синови Микица и Бане посетили су га у Баошићима, а сад је открио и како су реаговали на идеју да дом на мору претвори у луксузне апартмане, али и да ли су помагали оцу у реновирању.

- Они су јако срећни и задовољни и нису имали ништа против. Микица се вратио из иностранства и долазио је да помаже колико је могао због породице. Он је увек био жртва, чак је од темеља до крова радио са мном и кућу у Сремској Каменици, а овде је помагао, колико је могао је ускакао - искрен је Милош ког долазак синова веома радује. Ипак, најсрећнији је када су поред њега унуци који су и овог лета били у Баошићима код деде, а нас је занимало како поносни дека проводи време са њима.

- Зна се, то је вожња бродићем, па у гуми, па скакање и пливање. Кад они дођу ја оздравим - одговара певач.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: У посети дому певача Срећка Шушића 1995.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".